Autoservice St. Hubert

Over ons

Al meer dan 25 jaar, sinds 1997 is Autoservice St. Hubert een begrip in Sint Hubert. In die jaren zijn wij uitgegroeid van garagebedrijf aan huis tot een modern autobedrijf met een vaste klantenkring. Wij zijn een laagdrempelig bedrijf en hebben een prima relatie met onze klanten. Aandacht voor de klant, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn dan ook zaken die bij ons hoog in het vaandel staan.

Het team van Autoservice St. Hubert
Ons team bestaat uit een hardwerkende groep mensen die al langere tijd voor ons bedrijf werkzaam zijn. Hierdoor kennen wij onze klanten en kennen zij ons. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Als klant bent u dan ook geen nummer maar een persoon.

Team Autoservice Sint Hubert

Het enthousiaste team van Autoservice St. Hubert

 

BOVAG
Ons bedrijf is lid van de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen. 

AutoCrew
Wij zijn ook aangesloten bij de garageformule AutoCrew. AutoCrew is een Europese werkplaatsformule van Bosch. Dat biedt diverse voordelen. Zo gebruiken wij veelal Bosch-onderdelen, net als de fabrikant van uw auto. Bosch maakt namelijk bijna elk denkbaar auto-onderdeel en levert dit aan nagenoeg alle autofabrikanten voor eerste montage. Van de computer tot de ruitenwissers, en van de accu tot de remvloeistof. Een onderdeel dat door ons wordt gemonteerd, is dus precies hetzelfde als het origineel.Oprichters Autoservice Sint Hubert